Syncari: Nggabungake lan Ngatur Data Cross-Functional, Otomatis Alur Kerja Lan Sebarake Wawasan sing dipercaya ing endi wae.

Perusahaan tenggelam ing data sing nglumpukake ing CRM, otomatisasi pemasaran, ERP, lan sumber data cloud liyane. Nalika tim operasi penting ora bisa setuju karo data sing makili kasunyatan, kinerja bakal mandheg lan target bathi luwih angel digayuh. Syncari pengin nggawe urip luwih gampang kanggo wong sing makarya ing ops marketing, ops sales, lan ops sing terus-terusan berjuang kanthi data supaya bisa entuk target. Syncari njupuk sing anyar