Nggawe Plancongan Pengalaman Pelanggan ing Fintech | Ing Webinar Penjualan Permintaan

Amarga pengalaman digital terus dadi fokus utama kanggo perusahaan Layanan Keuangan, lelungan pelanggan (touchpoint digital khusus sing kedadeyan ing saindenging saluran) minangka dhasar pengalaman kasebut. Mangga gabung karo kita nalika nyedhiyakake pemahaman babagan cara nggawe lelungan dhewe kanggo akuisisi, onboarding, retensi, lan nambah nilai karo prospek lan pelanggan. Kita uga bakal ndeleng lelungan sing paling pengaruh sing ditrapake karo para pelanggan. Tanggal lan Wektu Webinar Iki minangka

OneLocal: Suite Piranti Pemasaran kanggo Bisnis Lokal

OneLocal minangka alat pemasaran sing dirancang kanggo bisnis lokal kanggo entuk luwih akeh pangguna, rujukan, lan - pungkasane - kanggo nambah penghasilan. Platform kasebut fokus ing jinis perusahaan jasa regional, kalebu otomotif, kesehatan, kesehatan, layanan omah, asuransi, real estate, salon, spa, utawa industri ritel. OneLocal nyedhiyakake suite kanggo narik, njaga, lan promosi bisnis cilik sampeyan, kanthi alat kanggo saben bagean lelungan pelanggan. Alat adhedhasar awan saka OneLocal mbantu

Ramalan: Bisnis Sampeyan Bakal Dadi Bisnis E-commerce

Apa sampeyan ndeleng situs sing mentas diluncurake? Pancen luar biasa tenan. Kita nggarap desain lan pangembangan publikasi luwih saka 6 wulan lan aku ora bisa ngandhani suwene wektu sing digunakake. Masalahe yaiku supaya kita ora bisa berkembang cukup cepet kanthi cepet. Miturut aku, sapa wae sing nggawe tema wiwit saiki nggawe gangguan kanggo bisnis sing digunakake. Aku bisa metu

Pertempuran kanggo kothak mlebu

Rata-rata, pelanggan nampa 416 pesen email komersial saben wulan… iku akeh email kanggo umume wong. Luwih akeh wong sing maca email sing menehi hasil karo finansial lan lelungan tinimbang kategori liyane… lan penting kanggo dicathet manawa para pelanggan ora mung langganan email - uga langganan pesaing sampeyan. Mesthekake email sampeyan dirancang kanthi apik lan responsif menyang piranti seluler minangka minimal mutlak. Duwe email sing apik yaiku