Repurpose House: Ndhukung Lalu Lintas Luwih Akeh lan Nganggo Layanan Konten Media Sosial sing Bisa Dituduhake

Bisnis, kalebu duweke saya, terus-terusan nggawe konten anyar lan apik tenan kanggo situs - kalebu video, podcast, lan artikel. Sanajan nggawe apik tenan, umume umure siklus cendhak kanggo konten kasebut suwe-suwe ... mula investasi ing konten sampeyan ora bisa ditindakake. Minangka salah sawijining alesan kenapa aku meksa supaya para klien mikir luwih akeh babagan nggawe perpustakaan konten tinimbang aliran produksi konten sing ora ana enteke. Ana

Cara Nggawe Iklan Video Instagram sing Nggawe Asil

Iklan Instagram nggunakake sistem iklan Facebook sing lengkap lan kalebu kabeh wong sing target pangguna adhedhasar umur, minat lan prilaku. 63% agensi iklan sing beroperasi ing AS ngrencanakake nggabungake iklan Instagram kanggo klien. Strata Apa sampeyan duwe bisnis ukuran cilik utawa organisasi gedhe, iklan video Instagram nawakake kesempatan sing apik kanggo kabeh wong supaya bisa target target. Nanging, kanthi tambah akeh merek sing dadi bagean saka Instagram, persaingan saya rame

8 Gagasan Gambar kanggo Pasar Bisnis ing Instagram

Kadhangkala, aku duwe kutipan utawa saran ringkes sing pengin dakwartakake kanthi sosial. Daripada mung tweeting, aku mbukak aplikasi seluler Depositphotos lan nemokake gambar sing apik. Aku motong nggunakake iPhone banjur bukak ing Over App. Sajrone 10 menit, aku duwe foto apik sing bisa menehi inspirasi kanggo sawetara jaringan Instagram perusahaan. Mangkene conto: