Cara Nggawe Visual sing Nggumunke Kanggo Crita Instagram

Instagram duwe luwih saka 500 yuta pangguna aktif saben dina, tegese paling ora setengah saka pangkalan pangguna Instagram kanthi umum utawa nggawe crita saben dina. Kisah Instagram minangka salah sawijining cara paling apik sing bisa digunakake kanggo nyambung karo target pamirsa amarga fitur sing luar biasa sing saya owah. Miturut statistik, 68 persen milenial ujar yen dheweke nonton Kisah Instagram. Kanthi jumlah pangguna sing ngetutake kanca, selebriti,