Tren lan Statistik Streaming Langsung

Salah sawijining proyek ing taun iki yaiku nggawe meja streaming langsung ing studio podcast. Kita bisa nggunakake peralatan audio sing padha nalika nambah video. Piranti video saiki regane larang lan akeh paket sing diwiwiti karo perusahaan video langsung kanggo ngatur studio cilik. Kita ngarep-arep entuk paling ora 3 kamera lan sistem kanggo ngatur integrasi katelu lan video saka desktop utawa piranti lunak konferensi. Adopsi awal duwe