Apa Ana Alat Acara sing Luwih Apik tinimbang Facebook?

Wingi kita ngrayakake taun kapindho kanthi Festival Musik & Teknologi ing kene ing Indianapolis. Acara kasebut minangka dina perayaan kanggo sektor teknologi (lan wong liya) kanggo istirahat lan ngrungokake sawetara band sing apik tenan. Kabeh asil kasebut menyang Leukemia & Lymphoma Society kanggo ngelingi bapakku sing kalah perang setaun setengah wulan kepungkur kanggo AML Leukemia. Kanthi 8 band, DJ, lan