Cara Nggawe Iklan Video Instagram sing Nggawe Asil

Iklan Instagram nggunakake sistem iklan Facebook sing lengkap lan kalebu kabeh wong sing target pangguna adhedhasar umur, minat lan prilaku. 63% agensi iklan sing beroperasi ing AS ngrencanakake nggabungake iklan Instagram kanggo klien. Strata Apa sampeyan duwe bisnis ukuran cilik utawa organisasi gedhe, iklan video Instagram nawakake kesempatan sing apik kanggo kabeh wong supaya bisa target target. Nanging, kanthi tambah akeh merek sing dadi bagean saka Instagram, persaingan saya rame

Gagasan Konten Media Sosial kanggo Preinan

Wis musim iki lan yen sampeyan durung ngrencanakake kiriman media sosial preinan, iki kalebu infographic sing apik saka MDG Advertising kanggo menehi ide, Pemasaran Liburan 2016: 7 Gagasan Seger kanggo Kiriman Media Sosial Liburan sampeyan. Mangkene pitung ide unik sing bisa nuwuhake kreativitas lan narik kawigaten merek nalika sampeyan paling mbutuhake! Saka Nggawe Video Bertema Liburan 360 °: Facebook lan Youtube saiki ndhukung 360 format video lan