inMotionNow ngluncurake Aliran Kerja Proofing Online kanggo Email Marketing

inMotionNow, panyedhiya solusi manajemen alur kerja kanggo tim pemasaran lan kreatif, ngluncurake update paling anyar kanggo produke, inMotion, kalebu fitur review anyar kanggo email pemasaran lan UX / UI generasi sabanjure. Alat paneliten email ngidini pangguna ngolah email saka platform pemasaran email sing dipilih langsung menyang inMotion kanggo ditinjau lan disetujoni. Tim pemasaran lan kreatif ora bisa menehi saran babagan kampanye email liwat utas email. Nanging, dheweke bisa