Swirl: Platform Pemasaran Seluler ing Toko kanggo Pengecer Utama

Swirl In-Store Mobile Marketing Platform ™ minangka platform pisanan supaya para pengecer skala gedhe nggawe lan ngirim konten khusus lan nawakake kanggo para pembeli adhedhasar lokasi tartamtu ing toko ritel fisik. Platform Swirl nawakake solusi end-to-end kanggo pengecer kanggo ngatur kampanye efektif sing komunikasi karo para pelanggan liwat piranti seluler ing endi wae saka level tetanggan, nganti tekan area toko. Ing wulan Mei, Swirl ngluncurake pilot

Nulis Kanggo Wong sing Ora Maca

Minggu iki, aku nanggapi komentar Facebook (ok… iki dalil) lan penulis langsung nanggapi ... "Dadi, kita setuju!". Iki nggawe aku bali lan maca maneh komentare. Aku isin ndeleng komentarku sing elek banget - dheweke pancen ora kejawab poin utamane. Mengko, aku nemokake komentar ing blogku sing nggawe aku ... nanging sejatine ora beda karo pendapat sing aku tulis. Iku