Praktik SEO paling apik ing kaca ing taun 2013: 7 Aturan Game kasebut

Saiki, aku yakin sampeyan wis cukup ngrungokake babagan optimasi ing kaca kanggo urip. Aku ora pengin mbaleni mantra sing padha kaya sing wis dirungokake wiwit taun kepungkur. Ya, SEO ing kaca dadi luwih penting (aku ora bisa ngelingi wektu nalika ora), lan ya, SEO ing kaca bisa nggawe utawa ngilangi kesempatan sampeyan supaya bisa pangkat ing Google SERPs. Nanging sing wis owah yaiku cara ndeleng lan tumindak SEO ing kaca. Paling