Wooing Liyane Pembeli lan Nyuda Sampah Liwat Konten sing Cerdas

Khasiat pemasaran konten wis didokumentasikake kanthi apik, ngasilake 300% luwih akeh kanthi biaya 62% luwih murah tinimbang pemasaran tradisional, lapor DemandMetric. Ora nggumunake para pemasar canggih wis ngowahi dolar menyang konten, kanthi cara amba. Nanging alangane, yaiku potongan sing apik kanggo konten kasebut (65%, nyatane) angel ditemokake, ora dikepengini utawa ora disenengi para target target. Iku masalah gedhe. "Sampeyan bisa duwe konten sing paling apik ing saindenging jagad," bareng

2015 Negara Pemasaran Digital

Kita bakal ndeleng pangowahan babagan pemasaran digital lan infographic iki saka Smart Insights ngrusak strategi lan nyedhiyakake sawetara data sing cocog karo pangowahan kasebut. Saka sudut pandang agensi, kita nonton nalika akeh agensi nggunakake macem-macem layanan. Wis meh 6 taun wiwit ngluncurake agensi, DK New Media, lan aku disaranake sawetara pamilik agensi paling apik ing industri iki

Pariwara Marketing Konten Konten

Kapan aku ndeleng postingan utawa artikel lawan blog sing njupuk siji strategi pemasaran lan menehi saran karo liyane, aku mesthi prihatin. Ing kasus iki, sampeyan kudu fokus ing antarane marketing konten lan pariwara. Nalika investasi ing marketing konten bisa uga nyepetake lan pariwara bisa uga rata utawa mudhun ... ora ateges sampeyan mung kudu njupuk anggaran lan mindhah. Nyatane, pemasaran konten karo pariwara minangka strategi sing apik. Konten