Wektu Nganggo Hasil Pengalaman Panganggo ing Penjualan sing Lebih Luwih

Laporan Survei Pengalaman Panganggo Econsultancy, sing dianakake karo WhatUsersDo - pangujian kegunaan online lan situs riset pengalaman panganggo - nemokake statistik sing cukup. 74% bisnis yakin pengalaman pangguna minangka kunci kanggo ningkatake penjualan, konversi lan loyalitas. Apa Pengalaman Panganggo? Miturut Wikipedia: Pengalaman pangguna (UX) nyakup emosi wong babagan nggunakake produk, sistem utawa layanan tartamtu. Pengalaman pangguna nyoroti aspek pengalaman, afektif, migunani lan migunani saka interaksi manungsa-komputer lan

Blog-Tipping: Lendo.org

Matur suwun karo André kanggo panjaluk tip pisanan nganggo basa liya! Lendo.org (diterjemahake: Maca) minangka blog saka Brasil babagan kajian buku, analisis sastra, teori akademik sastra, basa, karya, puisi lan liya-liyane! Thanks kanggo Google Translate, aku sejatine bisa maca kiriman lan mriksa situs iki. André minangka blogger sing apik banget lan sampeyan bisa ngerti nalika nulis, dheweke nindakake kanggo nuduhake semangat karo pamirsa.