Masa Depan Ora Nduwe Pakaryan lan Ora Pernah Dadi

Paranoia babagan masa depan intelijen buatan, robotika, lan otomatis kudu mandheg. Saben revolusi industri lan teknis ing sejarah mbukak manungsa nganti ora ana gandhengane kanggo ngetrapake bakat lan kreatifitas. Iki ora amarga sawetara proyek ora ilang - mesthine padha wae. Nanging padamelan kasebut diganti karo lapangan kerja anyar. Nalika nggoleki kantorku dina iki lan nyemak gaweyane, kabeh anyar! Aku nonton lan saiki ing AppleTV,