Kepiye Tim Penjualan lan Pemasaran Sampeyan Bisa Mungkasi Kontribusi Kanggo Kesel Digital

Sawetara taun kepungkur minangka tantangan sing luar biasa kanggo aku. Ing sisih pribadi, aku diberkahi karo putu pisanan. Ing sisih bisnis, aku gabung karo sawetara rekan kerja sing aku hormati lan kita lagi mbangun konsultasi transformasi digital sing pancene bakal ditindakake. Mesthi wae, ing tengah-tengah kasebut, ana pandemi sing ngganggu saluran pipa lan nyewa… sing saiki wis bali. Nuduhake publikasi iki,

Sepira Penting Foto Profil LinkedIn Sampeyan?

Sawetara taun kepungkur, aku nekani konferensi internasional lan padha duwe stasiun otomatis ing ngendi sampeyan bisa pose lan njupuk sawetara headshots. Asil kasebut nggumunake… intelijen ing mburi kamera nggawe sampeyan nyetel sirah menyang target, banjur lampu disetel kanthi otomatis, lan boom… foto dijupuk. Aku rumangsa kaya supermodel dang, dheweke metu apik banget… lan aku langsung ngunggah menyang saben profil. Nanging dudu aku.

Cara Nggawe Tanggalan Konten Pemasaran Video

Minggu kepungkur iki, salah sawijining proyek sing dakkirim yaiku audit optimasi seluler kanggo klien. Nalika padha nindakake kanthi apik ing telusuran desktop, dheweke kalah ing peringkat seluler tinimbang pesaing. Nalika aku mriksa situs lan situs pesaing, siji jurang ing strategi kasebut yaiku pemasaran video. Luwih saka setengah kabeh tampilan video teka saka piranti seluler. TechJury Strategi punika multi-dimensi. Konsumen lan bisnis nindakake riset akeh

Statistik Panggunaan Internet 2021: Data Ora Tau Turu 8.0

Ing jagad sing saya digitalisasi, tambah akeh amarga muncule COVID-19, taun-taun iki wis ngenalake jaman anyar ing ngendi teknologi lan data duwe peran sing luwih gedhe lan penting ing saben dinane. Kanggo pemasar utawa bisnis apa wae sing ana ing kana, siji perkara sing mesthi: pengaruh konsumsi data ing lingkungan digital modern kita mesthi tambah akeh amarga kita ana ing pandemik saiki. Antarane karantina lan kunci kantor sing nyebar,

Tren Pemasaran Konten B2B

Pandemi kasebut kanthi substansial ngganggu tren pemasaran konsumen amarga bisnis disesuaikan karo tumindak pamrentah sing ditindakake kanggo nyoba nyegah panyebaran COVID-19 kanthi cepet. Nalika konferensi ditutup, para pembeli B2B pindhah kanthi online kanggo konten lan sumber daya virtual kanggo mbantu wong liwat tahap lelungan pembeli B2B. Tim ing Digital Marketing Philippines wis nggabungake infographic, Tren Pemasaran Konten B2B iki ing taun 2021 sing nyebabake 7 tren dadi pusat konten B2B