infographic

  • Pelatihan Penjualan lan PemasaranCara Ngembangake Proposisi Nilai Unik

    Carane Ngembangaken Proposition Nilai Unik milutaken

    Salah sawijining perang sing terus-terusan aku berjuang karo perusahaan yaiku mandheg mikir babagan apa sing ditindakake lan wiwit mikir kenapa wong nggunakake produk utawa layanan. Aku bakal menehi conto cepet… saben dina, sampeyan bakal nemokake aku ngrekam lan nyunting podcast, nulis kode integrasi, ngetrapake solusi pihak katelu, lan nglatih klienku. Bla, bla, bla ... ora kok ...

  • Infografis PemasaranAlasan kanggo nandur modal ing infographics

    Napa Bisnis Sampeyan Kudu Investasi ing Infografis Langsung

    Agensi kita wis ngembangake luwih saka 100 infografis lan, nganti saiki, strategi sing kuat sing terus sukses kanggo saben klien sing wis dirancang. Saiki kita nindakake kanggo sawetara agensi kanggo ngluwihi penawaran menyang klien. Bisnis sing nerbitake infografis duwe volume lalu lintas 12% luwih gedhe. Graphs.net Infographics duwe keuntungan sing ngluwihi mayoritas strategi konten: Kognisi - yen dirancang ...

  • Infografis PemasaranPemasaran Apple

    Pemasaran Apple: 10 Pawulangan sing Bisa Dilamar Nalika Promosi Bisnis Sampeyan

    Kanca-kanca seneng menehi wektu angel kanggo dadi fanboy Apple. Aku jujur ​​​​bisa nyalahake kanca sing apik, Bill Dawson, sing tuku piranti Apple pertamaku - AppleTV… banjur kerja bareng karo aku ing perusahaan sing dadi manajer produk pertama sing nggunakake MacBook Pros. Aku wis dadi penggemar…

  • Infografis PemasaranStatistik lan Tren Iklan Video Online

    Statistik lan Tren Iklan Video Online

    Nalika anggaran pariwara mudhun ing taun 2022, ana siji wilayah sing terus populer - iklan video online. Aku yakin ana sawetara alasan kenapa iki kedadeyan: Bandwidth - ekspansi lan dhukungan internet kacepetan dhuwur ing desktop lan seluler (selular).

  • Telusuri MarketingApa SEO?

    Apa Search Engine Optimization (SEO) Ing 2022?

    Siji bidang keahlian sing aku fokusake marketing sajrone rong dekade pungkasan yaiku optimisasi mesin telusuran (SEO). Ing taun-taun pungkasan, aku wis nyingkiri nggolongake aku minangka konsultan SEO, amarga ana konotasi negatif sing dakkarepake. Aku kerep konflik karo profesional SEO liyane amarga padha cenderung fokus ing…

  • Content Marketing
    Pira Biaya Infografis?

    Pira Biaya Infografis?

    Ora ana seminggu yen kita ora duwe infographic ing saben tahap produksi ing Highbridge. Tim strategis kita terus-terusan nggoleki topik unik sing bisa digunakake ing strategi pemasaran konten klien kita. Tim riset kita ngumpulake riset sekunder anyar saka sak Internet. Juru crita kita nulis crita babagan…

  • Marketing Social MediaNapa Wong ora nyetop merek ing Twitter?

    Alasan Kenapa Wong-wong ora melu merek ing Twitter

    Iki bisa dadi salah sawijining infografis paling lucu sing Highbridge wis rampung nganti saiki. Kita nindakake akeh infografis kanggo klien, nanging nalika maca artikel ing eConsultancy babagan kenapa wong-wong ora ngetutake Twitter, aku langsung mikir yen bisa nggawe infographic sing nyenengake banget. Desainer infographic kita dikirim ngluwihi impen paling liar. Apa sampeyan rame banget…

  • Marketing Social MediaBuzz Marketing, Viral Marketing, Word-Of-Mouth Marketing

    Pemasaran Buzz, Viral utawa Word of Mulut: Apa bedane?

    Dave Balter, pangadeg BzzAgent, nemtokake beda ing Buzz, Viral, lan Word of Mouth Marketing. Punika kutipan karo definisi gedhe Dave: Apa Word of Mouth Marketing? Word of Mouth Marketing (WOMM) minangka media paling kuat ing planet iki. Iku nuduhake pendapat nyata babagan produk utawa layanan antarane loro utawa luwih konsumen.…

  • Content MarketingApa iku DAM? Apa Manajemen Aset Digital?

    Apa Platform Manajemen Aset Digital (DAM)?

    Manajemen aset digital (DAM) kasusun saka tugas manajemen lan keputusan babagan ingestion, anotasi, katalog, panyimpenan, pengambilan, lan distribusi aset digital. Foto digital, animasi, video, lan musik minangka conto area target manajemen aset media (sub-kategori DAM). Apa Manajemen Aset Digital? Manajemen aset digital DAM minangka praktik ngatur, ngatur, lan nyebarake file media. DAM…