Cara Ngapikake Kinerja Tim Sales Sampeyan

Dadi akeh kancaku sing dodol. Pancen sejatine, aku ora nate ngurmati kerajinane nganti miwiti bisnis dhewe lan ora nate nyoba. Aku duwe pamirsa sing apik, hubungan sing kuat karo perusahaan sing ngurmati aku, lan layanan sing dibutuhake. Ora ana sing dadi masalah sing nomer loro, aku liwat lawang kanggo lungguh ing rapat sales! Aku ora nindakake apa-apa kanggo nyiyapake awakku lan enggal ketemu

Sapa sing Nduwe Teleprospecting?

Ing wektu iki, sawetara perang antara Sales lan Marketing ngancam konversi, produktivitas lan moral ing akeh organisasi sales - bisa uga duwe dhewe. Ora yakin iki ditrapake kanggo sampeyan? Coba pitakon iki kanggo organisasi sampeyan: Sapa sing duwe bagean saka lelungan dodolan? Apa sing dadi kepemimpinan sing mumpuni? Kepiye kemajuan logis saka pembeli sing dadi timbal? Yen sampeyan ora bisa mangsuli pitakon kasebut kanthi gamblang, kapercayan lan kesepakatan antarane Marketing lan Sales,

3 Aturan Psikologi ing Sales lan Marketing

Ana klompok kanca lan kanca kolega sing bubar golek masalah babagan industri agensi kasebut. Umume, agensi sing nindakake kanthi apik asring perjuangan luwih akeh lan luwih murah. Agensi sing adol larang regane luwih akeh lan luwih sithik perjuangan. Aku mikir, aku ngerti, nanging ndeleng bola-bali. Infographic saka Salesforce Kanada iki nyentuh psikologi penjualan lan pemasaran

Cara Pilih Solusi Otomatis Sales

Nalika para pemasar bisa uga duwe pilihan sing paling akeh saiki, industri liyane golek ruang otomasi supaya luwih gampang urip lan makarya. Ing jagad multi-kanal, kita ora bisa ngatur kabeh lan uga ateges tugas administratif sederhana sing nate nyumbang 20% ​​dina iki. Conto utama salah sawijining industri sing entuk langkah gedhe ing ruang otomasi yaiku ing njero sales; temenan, Salesforce.com wis gedhe