DesignCap: Desain Grafis Nggawe Cepet Kanggo Bisnis, Acara, Media Sosial lan Liyane…

DesignCap minangka platform desain grafis online sing dikemas karo ewonan template sing dirancang kanthi profesional sing mbantu sampeyan nggawe grafis kanthi gampang, kalebu: Visualisasi Data - Infografis desain, presentasi, laporan, lan diagram. Grafis Pemasaran - Desain poster, brosur, brosur, utawa menu. Grafik Media Sosial - Spanduk YouTube, Thumbnail YouTube, Tutup Kaca Facebook, Kiriman Instagram. Liyane - Kertu desain lan undhangan. Ora kabeh wong dadi guru Illustrator utawa duwe akses menyang desainer grafis, dadi platform kaya iki

Cara Nggunakake lan Ningkatake Infografis

Infografis pemasaran dadi sumber perhatian utama kanggo Martech. Nganti saiki aku wis nyiyapake Google Alerts kanggo infographic infographic lan aku mriksa maneh sedina muput. Amarga infografis dadi populer, industri konten saya akeh banget amarga infografis ora apik… mula kita luwih milih babagan apa sing dituduhake utawa ora dituduhake kanggo njamin manawa kita mesthi menehi regane. Dasar Infographic Apa infographic kasebut? 10 sebab infografis kudu

Aku Ana Nang Mburine Sampeyan…

Kepiye cara ngowahi konten sampeyan yen wong sing browsing situs web sampeyan ana ing negara liya? Negara sing beda? Kutha sing beda? Liwat dalan? Ing toko sampeyan? Apa sampeyan ngomong kanthi beda? Sampeyan kudu! Geotargeting wis suwe banget ing industri pemasaran langsung. Aku kerja karo perusahaan pemasaran basis data kanggo nggarap indeks proprietari sing nggunakake wektu lan jarak drive kanggo prospek rangking lan

Nemtokake Produk, Layanan utawa Fitur anyar

Minggu iki aku nampa Tuned In saka Pragmatic Marketing. Aku udakara sapratelon dalan liwat buku saiki lan seneng. Ana akeh conto kepiye carane hubris bisnis nyebabake dheweke nggawe keputusan sing ora apik amarga ora 'Disetujoni' kanggo prospek. Kanthi ora ngerteni apa sing dibutuhake prospek, perusahaan kasebut ngluncurake produk, layanan utawa fitur sing bau. Kanthi anane