Cara Nggunakake TikTok Kanggo Pemasaran B2B

TikTok minangka platform media sosial sing paling cepet tuwuh ing saindenging jagad, lan duweni potensi tekan luwih saka 50% saka populasi diwasa AS. Ana akeh perusahaan B2C sing nindakake pakaryan sing apik kanggo nggunakake TikTok kanggo mbangun komunitas lan nambah dodolan, contone kaca TikTok Duolingo, nanging kenapa kita ora ndeleng luwih akeh pemasaran bisnis-kanggo-bisnis (B2B) TikTok? Minangka merek B2B, bisa gampang dibenerake

Shoutcart: Cara Gampang Tuku Shoutout Saka Pengaruh Media Sosial

Saluran digital terus berkembang kanthi cepet, tantangan kanggo para pemasar ing endi wae nalika mutusake apa sing bakal dipromosikan lan ing ngendi promosi produk lan layanan online. Nalika sampeyan pengin nggayuh pamirsa anyar, ana saluran digital tradisional kaya publikasi industri lan asil telusuran ... nanging uga ana pengaruhe. Pemasaran influencer terus berkembang popularitas amarga para influencer wis tuwuh kanthi ati-ati lan ngatur pamirsa lan pandherekipun saka wektu. Para pamirsa wis

HypeAuditor: Tumpukan Pemasaran Influencer Kanggo Instagram, YouTube, TikTok, utawa Twitch

Sajrone sawetara taun kepungkur, aku pancen nggawe inisiatif pemasaran afiliasi lan influencer. Aku cukup milih bisa nggarap merek - mesthekake manawa reputasi sing wis dakbangun ora bakal rusak nalika nyetel pangarepan karo merek babagan cara bisa mbantu. Pengaruh mung pengaruh amarga duwe pamirsa sing percaya, ngrungokake, lan tumindak miturut warta utawa rekomendasi sing diwenehake. Mulai adol omong kosong lan sampeyan bakal kalah