PLANOLY: Rampungake Kebutuhan Perencanaan Manajer Video Sosial

Akeh organisasi sing ngganti gear kanggo njupuk pendekatan video-pisanan kanggo konten sosial. Kenging punapa? Video ngasilake 1200% luwih akeh tinimbang konten adhedhasar gambar lan teks. WordStream - 75 Statistik Pemasaran Video Staggering Owah-owahan iki bisa uga nguntungake kanggo sawetara, nanging liyane bisa uga berjuang karo nganyari algoritma, uga tetep ing ndhuwur tren ing lingkungan sing cepet, lan ngatur lan ngatur konten ing pirang-pirang platform. Akeh banget gagasan apik sing wis ditinggal amarga ana

10 Cara Nggoleki Influencer Sampurna Kanggo Merek Sampeyan

Minangka bisnis, sampeyan ngerti manawa marketing influencer minangka bagean penting saka strategi pemasaran sampeyan. Sawise kabeh, 92% konsumen percaya yen entuk media luwih akeh tinimbang iklan liyane, lan marketing influencer bisa ngasilake ROI 11x luwih dhuwur tinimbang marketing digital tradisional. Nanging kanthi akeh pilihan sing ana, bisa dadi angel kanggo nemtokake cara nemokake influencer sing sampurna kanggo merek sampeyan. Kene 10 tips kanggo mbantu sampeyan nemokake

8 Piranti Kanggo Riset Pemasaran Influencer Relevan Kanggo Niche Sampeyan

Donya saya ganti lan marketing saya ganti. Kanggo pemasar, pangembangan iki minangka koin loro-lorone. Ing tangan siji, nyenengake kanggo terus-terusan ngetutake tren pemasaran lan nggawe ide anyar. Ing sisih liya, amarga luwih akeh area marketing muncul, para pemasar dadi luwih sibuk - kita kudu nangani strategi pemasaran, konten, SEO, buletin, media sosial, nggawe kampanye kreatif, lan liya-liyane. Untunge, kita duwe marketing

Apa Sampeyan Salah Nggawe Pemasaran Instagram? Fokus ing Keaslian!

Miturut jaringan kasebut, Instagram duwe luwih saka 1 milyar pangguna aktif saiki, lan jumlah kasebut mesthi bakal terus berkembang. Luwih saka 71% wong Amerika umur 18 nganti 29 nggunakake Instagram ing 2021. Kanggo umur 30 nganti 49, 48% wong Amerika nggunakake Instagram. Umume, luwih saka 40% wong Amerika nyatakake yen dheweke nggunakake Instagram. Sing gedhe banget: Riset Pew, Gunakake Media Sosial ing 2021 Dadi yen sampeyan nggoleki

6 Conto Alat Pemasaran Nggunakake Artificial Intelligence (AI)

Kecerdasan buatan (AI) kanthi cepet dadi salah sawijining tembung kunci pemasaran sing paling populer. Lan kanthi alesan sing apik - AI bisa mbantu ngotomatisasi tugas sing bola-bali, nggawe pribadi upaya marketing, lan nggawe keputusan sing luwih apik, luwih cepet! Nalika nambah visibilitas merek, AI bisa digunakake kanggo macem-macem tugas, kalebu marketing influencer, nggawe konten, manajemen media sosial, generasi timbal, SEO, nyunting gambar, lan liya-liyane. Ing ngisor iki, kita bakal ndeleng sawetara sing paling apik