7 Tren Pemasaran Influencer Diarepake ing taun 2021

Nalika jagad iki muncul saka pandemi lan akibat sing kedadeyan, pemasaran influencer, ora beda karo sebilangan gedhe industri, bakal diganti. Amarga wong-wong kepeksa gumantung karo virtual tinimbang pengalaman ing wong lan nggunakake luwih akeh wektu ing jaringan sosial tinimbang acara lan rapat ing wong, marketing influencer tiba-tiba entuk kesempatan kanggo merek nggayuh konsumen liwat media sosial ing teges lan asli

Pengikut Zombi: Wong Mati Lumampah Ing Jagad Pemasaran Influencer

Sampeyan nemokake profil media sosial kanthi jumlah pengikut sing luwih dhuwur tinimbang rata-rata, ewonan suka, lan pengalaman kemitraan merek sadurunge - trick utawa nambani? Kanthi pirang-pirang kampanye pemasaran influencer terus meningkat, umume merek dadi korban penipuan akun kasebut karo pengikut palsu lan pamirsa sing ora asli. Miturut Influencer Marketing Hub: Pemasaran Influencer bakal tuwuh udakara $ 9.7B ing taun 2020.