Apa Kamungkinan Strategi Media Sosial Sampeyan Bakal Menehi Modal Balik Modal?

Minggu iki, klien sing lagi konsultasi takon kenapa konten sing wis digunakake kanthi hard kaya ora mbebayani. Klien iki durung ngupayakake ngembangake pandhuan ing media sosial, tinimbang ngetrapake umume kanggo pemasaran metu. Kita nyedhiyakake foto ukuran para pamirsa ing media sosial dibandhingake karo pesaing - lan banjur menehi pengaruh ing babagan

8 Karakteristik "V" Merek Apik

Wis pirang-pirang taun kepungkur, aku ngerti ide babagan merek. Akeh wong sing seneng nduwe masalah babagan warna ijo ing logo kaya ngono. Kaya rega rega agensi merek sing mbayar puluhan malah atusan ewu dolar. Latar mburi kula yaiku teknik. Siji-sijine kode warna sing dakpentingake yaiku ngawat-ngawati. Tugasku yaiku ngrampungake masalah sing wis rusak banjur ndandani.

LinkedIn Nggawe Demografi Situs Web Linkedin

LinkedIn ngluncurake fitur anyar sing apik ing minggu ngarep, Demografi Situs Web LinkedIn. Demografi Situs Web nggunakake data saka 500+ yuta anggota LinkedIn kanggo menehi wawasan babagan pengunjung situs web perusahaan kanthi cara sing ngurmati privasi anggota. Nampilake antarmuka sing gampang diwaca ing Manajer Kampanye LinkedIn, Situs Web Demografi ngidini sampeyan nyaring pamirsa situs web kanthi 8 dimensi profesional individu, kalebu: Judhul Proyek Senioritas Pakaryan Pakaryan Perusahaan Perusahaan Ukuran Perusahaan Lokasi Negara Situs Web

10 Tips Penting kanggo Pemasar Pemula

Dadi sampeyan siyap ngethok untune ing jagad pemasaran sing cepet lan cepet. Motivasi dhiri pancen penting, nanging sampeyan uga kudu trima karo saran sing wis dites wektu lan ngerti kepiye cara ngetrapake tugas lan lingkungan kerja sampeyan dhewe. Maca terus kanggo sangang pitunjuk penting sing bakal mbantu sampeyan nemokake, tuwuh lan berkembang nalika ana ing industri pemasaran. Dadi Inkuitif - Tansah nyoba ndeleng kahanan, teknologi, lan tren kanthi tujuan

Respon Sosial lan ROI miturut Industri

Iki minangka infographic hebat saka Demandforce, Ditata Sosial kanggo Sampeyan (Aku bisa ngrungokake lagu!). Nalika akeh perusahaan sing nyoba ngukur laba investasi, data ing infographic iki nuduhake masalah sing luwih jero. Wong nyoba nyambung karo sampeyan liwat media sosial nanging sampeyan ora ana. Salah sijine yaiku nyiyapake Kaca Facebook kanggo bisnis sampeyan, nanging liyane minangka tujuane supaya pelanggan melu aktif