Statistik Olahraga Gedhe ing Media Sosial

Yen ana siji bab sing bisa disinaoni saka badai online saiki karo NFL, media, lan penggemar olahraga, pengaruh media sosial ing industri olahraga. Nielsen nglaporake manawa sajrone nem minggu pertama musim NFL, pamirsa game mudhun 7.5% taun luwih saka setaun. Aku ora yakin manawa iki utamane amarga reaksi lan pacelathon sabanjure sing nambah masalah ing media sosial. Bukak Facebook utawa Twitter ing

10 Tren Pelanggan ing 2017… Kanthi Piweling!

Aku ngerti yen wulan Februari nanging kita durung siyap ngeculake data tren sing diramalake kanggo taun mbesuk. Panliten babagan tren konsumen saka GlobalWebIndex iki ngelu ing rangking lan orane katrampilan pangowahan perilaku konsumen. Laporan Trends 17 malah ngelingake manawa taun iki sing diarani keruntuhan konteks bisa nyebar saka media sosial utama menyang aplikasi olahpesen amarga nambah fungsi - lan pangguna mandheg melu. Bali ing 2012, rata-rata