Mediafly: Enablement Sales End-To-End lan Manajemen Konten

Carson Conent, CEO Mediafly, nuduhake artikel apik sing njawab pitakonan, Apa Pakaryan Penjualan? nalika ngenali lan nemokake platform keterlibatan sales. Definisi Sales Engagement yaiku: Proses strategis lan aktif sing nglengkapi kabeh karyawan sing ngadhepi klien kanthi kemampuan kanggo konsisten lan sistematis ngobrol kanthi migunani karo para pemangku kepentingan pelanggan ing saben tahap siklus urip pemecahan masalah pelanggan kanggo ngoptimalake bali saka