InboxAware: Plasma Inbox Placed, Deliverability lan Reputation Monitoring

Ngirim email menyang kothak mlebu terus dadi proses sing frustrasi kanggo bisnis sing sah amarga spammer terus nyiksa lan ngrusak industri kasebut. Amarga gampang banget lan murah kanggo ngirim email, spammer bisa langsung mlumpat saka layanan menyang layanan, utawa malah skrip sing dikirim saka server menyang server. Panyedhiya layanan internet (ISP) dipeksa ngotentikasi pengirim, nggawe reputasi nalika ngirim alamat IP lan domain, uga mriksa ing saben