Keluhan # 1 Babagan Pemasaran Inbound

Sepisan saben wulan, kita krungu keluhan sing padha karo prospek sing lagi nggarap agensi pemasaran lan klien mlebu sing kerja bareng karo kita babagan upaya pemasaran mlebu. Apamaneh, keluhan iki minangka keluhan sing dakkirim karo agensi yen ora ngerti kepiye cara kerja pemasaran inbound. Keluhan: Kita ora entuk bisnis saka situs web. Ana masalah serius ing industri pemasaran inbound babagan carane

Mangga Coba Formulir Generasi Utama Sampeyan

Pirang-pirang taun kerja bareng klien sing nandur modal kanthi anggaran signifikan karo agensi merek kanggo nggawe web anyar sing apik. Klien marani kita amarga dheweke ora weruh petunjuk babagan situs kasebut lan njaluk tulung. Kita nindakake perkara pisanan sing biasane ditindakake, ngirim panjaluk liwat kaca kontak lan ngenteni wangsulan. Ora ana sing teka. Banjur kita ngubungi lan takon