Clipcentric: Manajemen Kreatif Iklan Media lan Video

Clipcentric nyedhiyakake pangguna kanthi macem-macem pilihan alat lan template sing menehi kontrol lengkap kanggo saben langkah proses produksi sing ngasilake responsif kanthi iklan lintas-platform sing responsif. Tim iklan bisa kanthi cepet ngrancang lan nggawe pariwara HTML5 dinamis sing bisa mlaku kanthi lancar ing lingkungan apa wae. Ruang Kerja Seret-lan-Selehake - Seret lan selehake komponen iklan menyang ruang kerja khusus piranti kanggo kontrol lengkap, lan sing sampeyan entuk entuk apa sing sampeyan weruh. Pangarang HTML5 sing Kuat - Gawe