MOLOCO Cloud: Solusi Iklan Mobile sing Didhukung Data, kanggo Aplikasi Seluler

MOLOCO Cloud minangka platform tuku otomatis kanggo inventaris iklan ing saindenging bursa program lan jaringan iklan ing-app sing misuwur. Saiki kasedhiya minangka platform adhedhasar awan kanggo kabeh pemasar aplikasi, MOLOCO Cloud didhukung dening teknologi pembelajaran mesin proprietari sing menehi pemasar seluler kanggo nggunakake data pihak katelu lan sinyal kontekstual saka ekosistem program kanggo ngoptimalake kampanye iklan kanthi otomatis adhedhasar macem-macem metrik kinerja. Fitur Cloud MOLOCO Kalebu Bursa - tekan seluler

TikTok Kanggo Bisnis: Entuk Konsumen sing relevan ing Jaringan Video Bentuk Pendek Iki

TikTok minangka tujuan utama kanggo video seluler bentuk cendhak, nyedhiyakake konten sing nyenengake, spontan, lan asli. Ora ana keraguan babagan tuwuhane: Statistik TikTok TikTok duwe 689 yuta pangguna aktif saben wulan ing saindenging jagad. Aplikasi TikTok wis diunduh luwih saka 2 milyar kaping ing App Store lan Google Play. TikTok peringkat minangka aplikasi sing paling diunduh paling dhuwur ing iOS App Store Apple kanggo Q1 2019, kanthi luwih saka 33 yuta undhuhan. 62 persen