Apa sing Ditulisake karo Idin sing Disimak?

Kanada ngupayakake nambah peraturan babagan SPAM lan pedoman sing kudu ditindakake bisnis nalika ngirim komunikasi email karo Undhang-undhang Anti-SPAM Kanada (CASL) sing anyar. Saka ahli pangiriman sing wis dakkandhakake, undang-undang kasebut ora cetha banget - lan miturut pribadi, aneh yen kita duwe pamrentah nasional sing ngganggu masalah global. Bayangake nalika kita entuk sawetara atus pamrentah sing beda nulis undang-undange dhewe… pancen mokal.