VirBELA: Konferensi Virtual ing 3-Ukuran

VirBELA nggawe donya virtual sing nyenyet kanggo acara, sinau, lan karya.

Rawuhé Marketing Immersive, Jurnalisme, lan Pendidikan

Kasunyatan virtual lan ditambah bakal duwe peran luwih gedhe ing mangsa ngarep. TechCrunch prédhiksi manawa AR seluler kemungkinan bakal dadi pasar $ 100 milyar sajrone 4 taun! Ora masalah manawa sampeyan kerja ing perusahaan teknologi canggih, utawa ing ruang pamer sing adol mebel kantor, bisnis sampeyan bakal entuk bathi kanthi pengalaman pemasaran sing nyenyet. Apa bedane VR lan AR? Virtual reality (VR) minangka rekreasi digital ing