Napa Infografis Dadi Popular? Petunjuk: Konten, Panelusuran, Sosial, lan Konversi!

Akeh sing ngunjungi blog kita amarga usaha sing dakkarepake kanggo nuduhake infografis pemasaran. Cukup ... Aku tresna mau lan dheweke misuwur banget. Ana sawetara alasan kenapa infografis bisa digunakake kanthi apik kanggo strategi pemasaran digital bisnis: Visual - Setengah saka otak kita ditrapake kanggo sesanti lan 90% informasi sing disimpen minangka visual. Ilustrasi, grafik, lan foto minangka media kritis kanggo komunikasi karo panuku. 65%

Kesalahan Pemasaran Email 38 Kanggo Priksa Sadurunge Ngeklik Kirim

Ana pirang-pirang kesalahan liyane sing bisa sampeyan lakoni karo kabeh program pemasaran email ... nanging infographic saka Email Monks iki fokus ing kesalahan sing digawe sadurunge nggawe klik. Sampeyan bakal bisa ndeleng sawetara sebutan mitra ing 250ok babagan fungsi desain lan fungsionalitas. Ayo langsung mlebu ing: Cek Deliverability Sadurunge diwiwiti, apa kita wis siyap utawa bisa sukses? Sponsor kami ing 250ok duwe solusi luar biasa sing bisa mbantu

Cara Nyepetake Situs WordPress Sampeyan

Kita wis nulis, kanthi gedhe, pengaruh saka kacepetan tumindak para pangguna. Lan, mesthine yen ana pengaruh marang prilaku pangguna, ana pengaruh ing optimasi mesin telusuran. Umume wong ora ngerti jumlah faktor sing ana gandhengane karo proses ngetik sederhana ing kaca web lan ngemot kaca kasebut kanggo sampeyan. Saiki separo meh kabeh lalu lintas situs seluler, iku uga kudu ringan, cepet banget

Google Nggawe Gambar Domain Publik Katon Kaya Fotografi Saham, Lan Masalah Sampeyan

Ing taun 2007, fotografer kondhang Carol M. Highsmith nyumbang kabeh arsip seumur hidup ing Perpustakaan Kongres. Pirang-pirang taun mengko, Highsmith nemokake manawa perusahaan fotografi saham Getty Images wis ngisi biaya lisensi kanggo panggunaan gambar domain publik kasebut, tanpa idin. Mula, dheweke nuntut tuntutan $ 1 milyar, sing nuntut pelanggaran hak cipta lan tuduhan nyalah gunakke lan atribusi palsu meh 19,000 foto. Pengadilan ora setuju karo dheweke, nanging