Ngenalake Widget Rotator Gambar WordPress

DK New Media wis nggunakake plugin WordPress iki ing back-burner kanggo sawetara wektu. Panjaluk plugin rotator gambar sing sederhana lan berkualitas ora mung kanggo para klien, nanging uga komunitas WordPress. Plugin sing aku temokake sing janji bakal nindakake apa sing dibutuhake, bisa rusak utawa ora bisa digunakake. Dadi, kita nggawe dhewe. Versi pertama elek, lan akibate ora nate ditambahake ing WordPress Plugin Repository.