DataRobot: Platform Pembelajaran Mesin Otomatis Perusahaan

Pirang-pirang taun kepungkur, aku kudu nganalisa finansial sing gedhe kanggo perusahaanku kanggo prédhiksi apa kenaikan gaji bisa nyuda karyawan, biaya latihan, produktivitas, lan moral pegawe umume. Aku kelingan mbukak lan nyoba pirang-pirang model suwene pirang-pirang minggu, kabeh kesimpulan yen bakal ana tabungan. Direkturku minangka wong sing luar biasa lan njaluk aku bali lan priksa maneh sadurunge kita mutusake mbuwang gaji kanggo sawetara atus karyawan.

Analitik Data Besar Apa sing Penting kanggo DSP

Analisis data gedhe wis dadi landhesane skema pemasaran lan adtech sing efektif sajrone pirang-pirang taun. Kanthi statistik kanggo nggawe cadangan efektivitas analitik data amba, iku gampang dilamar ing perusahaan sampeyan, lan bisa uga nggawe sampeyan katon apik amarga dadi sing menehi saran. Analitik data amba mriksa data sing akeh (kaya sing diarani jeneng) lan ngidini para paneliti nggunakake data kasebut

10 Tren Watch ing Digital Marketing kanggo 2016

Kita bakal entuk podcast pemasaran sing apik kanggo ngrembug babagan pangowahan hebat sing ana ing lingkungan pemasaran konten pemasaran digital. Nanging pemasaran digital uga terus ngalami transformasi sing luar biasa. Infographic saka Cube iki nuduhake sing paling anyar sing kudu dipateni para pemasar ing taun 2016. Mangkene 10 Tren Hasil Pemasaran Digital babagan Investasi - infographic kasebut nerangake babagan metrik sing ora ana gandhengane kaya lalu lintas lan saham, nanging

Torture Banyu - Analogi Analitis Nganggo Jembatan Banget

Data, kaya banyu, ana macem-macem jinis. Pikirane manungsa wis berkembang kanggo nyaring sebagian besar data sing kasedhiya amarga mung akeh. Nalika mbukak mata lan kuping, data ana ing endi wae. Werna tembok, swara AC lan ambune kopi tanggane dianggep kaya asor. Banyu kasebut ing udhara mesthi wae nanging ora migunani