Cara Nggunakake Font Apik tenan ing Ilustrator lan Aplikasi liyane

Anakku butuh kertu bisnis kanggo DJ lan bisnis produksi musik (ya, meh entuk gelar Ph.D. ing Matematika). Kanggo ngirit ruangan nalika nampilake kabeh saluran sosial ing kertu bisnis, kita pengin menehi dhaptar resik nggunakake lambang kanggo saben layanan. Daripada ora tuku saben logo utawa koleksi saka situs foto stock, kita nggunakake Font Awesome. Font Awesome menehi lambang vektor sing bisa diukur sing bisa

Khusus Taun Anyar - Ewonan Grafis regane $ 9.95!

Grafis bisa nggawe utawa ngrusak konversi sampeyan ing situs, dadi yen sampeyan entuk kesempatan kanggo ndownload paket desain web, spanduk, panah, ikon, logo, latar mburi lan liya-liyane kanthi rega $ 9.95 - iku tawaran sampeyan ora bisa dilewati munggah Secara individu, paket grafis kasebut regane meh $ 1,000 nanging sing maca Martech Zone bisa ndownload saiki mung $ 9.95. Mangkene paket grafis sampeyan kalebu uga rega normal saben modul