Tren Pemasaran: Bangkit Duta Besar lan Era Pencipta

2020 kanthi dhasar ngowahi peran media sosial ing urip konsumen. Iki dadi garis urip kanggo kanca-kanca, kulawarga lan kolega, forum kanggo aktivisme politik lan pusat acara maya lan rencana sing spontan lan direncanakake. Pangowahan kasebut ndadekake dhasar tren sing bakal mbentuk maneh media pemasaran media sosial ing taun 2021 lan liya-liyane, sing nggunakake kekuwatan duta duta merek bakal nyebabake era pemasaran digital anyar. Waca terus kanggo wawasan babagan

Apa sing MarTech? Teknologi Pemasaran: Biyen, Saiki, lan Masa Depan

Sampeyan bisa uga ora ngguyu yen nulis artikel ing MarTech sawise nerbitake luwih saka 6,000 artikel babagan teknologi pemasaran luwih saka 16 taun (ngluwihi umur blog iki ... Aku sadurunge dadi blogger). Aku percaya manawa diterbitake lan nulungi para profesional bisnis supaya luwih ngerti apa sing ana, saiki, lan masa depan MarTech. Kaping pisanan, mesthine yaiku MarTech minangka portmanteau pemasaran lan teknologi. Aku kangen banget

Apa POE? Mbayar, Diduweni, Entuk… Lan Dituduhake… lan Media Konvergensi

POE minangka akronim kanggo telung cara distribusi konten. Media sing mbayar, Diduweni lan Entuk kabeh minangka strategi sing bisa digunakake kanggo mbangun panguwasa lan nyebarake jangkauan ing media sosial. Media sing Dibayar, Diduweni, Entuk Media Bayarane - yaiku nggunakake saluran pariwara mbayar kanggo nuntun lalu lintas lan pesen merek kanthi sakabehe konten sampeyan. Iki digunakake kanggo nggawe kesadaran, miwiti macem-macem jinis media lan supaya konten sampeyan ditonton karo pamirsa anyar.

Kepiye Penerbit Bisa Nyiyapake Tumpukan Teknologi Kanggo Nggabungake Para Pemirsa sing Akeh Fragmentasi

2021 bakal nggawe utawa ngrusak kanggo penerbit. Ing taun mbesuk bakal nambah tekanan marang pamilik media, lan mung pemain sing paling pinter sing bakal tetep urip. Pariwara digital kaya sing wis dingerteni saiki bakal mungkasi. Kita pindhah menyang pasar sing luwih fragmentasi, lan penerbit kudu mikir maneh papane ing ekosistem iki. Penerbit bakal nemoni tantangan kritis kanthi kinerja, identitas pangguna, lan nglindhungi data pribadi. Supaya bisa

Adzooma: Ngatur lan Ngoptimalake Iklan Google, Microsoft, lan Facebook Ing Siji Platform

Adzooma minangka Mitra Google, Mitra Microsoft, lan Mitra Pemasaran Facebook. Dheweke wis nggawe platform sing cerdas, gampang digunakake, supaya sampeyan bisa ngatur Google Ads, Microsoft Ads, lan Facebook Ads kanthi pusat. Adzooma nawakake solusi pungkasan kanggo perusahaan uga solusi agensi kanggo ngatur klien lan dipercaya luwih saka 12,000 pangguna. Kanthi Adzooma, sampeyan bisa ndeleng kinerja kampanye kanthi cepet kanthi metrik kunci kayata Impresi, Klik, Konversi

Buku AdTech: Sumber Daya Online Gratis kanggo Sinau babagan Teknologi Pariwara

Ekosistem pariwara online kasusun saka perusahaan, sistem teknologi, lan proses teknis kompleks kabeh kerja bareng kanggo nyedhiyakake pariwara kanggo pangguna online ing Internet. Iklan online nggawa sawetara positip. Siji, diwenehake karo kreator konten kanthi sumber penghasilan supaya bisa disebarake kontene kanthi gratis kanggo pangguna online. Iki uga ngidini bisnis media lan teknologi anyar sing wis ana tuwuh lan berkembang. Nanging, nalika pariwara online

Maksimalake Pemasaran Inbound nganggo Daftar Priksa Generasi Utama iki

Kita wis nuduhake dhaptar priksa lengkap babagan pemasaran inbound ing jaman mbiyen sing fokus ing kabeh medium, saluran, lan strategi sing kudu sampeyan gunakake kanggo strategi pemasaran inbound sing lengkap. Nanging ora kabeh strategi pemasaran mlebu kasedhiya kanggo njupuk lan ngonversi petunjuk ing sawijining situs. Infographic saka Digital Marketing Philippines iki minangka tampilan lengkap babagan fokus generasi utama strategi pemasaran inbound. Nalika piranti lunak otomasi pemasaran temtu nggandaake

Apa Teknologi Blockchain?

Deleng tagihan dolar, lan sampeyan bakal nemokake nomer seri. Ing mriksa, sampeyan bakal nemokake nuntun lan nomer akun. Kertu kredit sampeyan duwe nomer kertu kredit. Nomer kasebut mlebu ing lokasi ing endi wae - ing database pamrentah utawa sistem perbankan. Nalika ndeleng dolar, sampeyan ora bisa ngerti sejarahe. Mbok dicolong, utawa mbok menawi salinan palsu. Luwih elek, tengah