Psikologi Pariwara: Kepiye Mikir Koyo Versi Respon Iklan Sampeyan

Rata-rata konsumen entuk pariwara volume gedhe tenan saben 24 jam. Kita wis wiwit saka rata-rata wong diwasa sing kapacak 500 pariwara sedina ing taun 1970-an nganti 5,000 pariwara saben dina saiki udakara 2 yuta pariwara saben taun sing umume dideleng! Iki kalebu radio, televisi, telusuran, media sosial, lan iklan cetak. Kasunyatane, 5.3 triliun iklan tampilan ditampilake kanthi online saben taun Wiwit ditampilake

Gagasan Desain Iklan Tes Pisah

Kadhangkala, kita kesusu banget kanggo nggabungake iklan, kita dadi praktik paling apik lan ora mikir babagan macem-macem opsi kanggo narik perhatian. Iki minangka infographic saka AdChop kanthi sawetara ide unik babagan nggawe desain iklan sing beda-beda. Kanggo ndeleng asil sing wis diraih para pengiklan nggunakake sawetara teknik saka infographic iki, priksa studi kasus AdChop - sampeyan bakal bisa ndeleng iklan sing bener-bener mbukak lan

Sampeyan Bakal Maos Saben Kirim Yen Aku…

CEO saya nyewa sumber daya paruh kanggo ngasilake salinan pemasaran sing dibutuhake nalika masang situs web pemasaran anyar. Wong sing nyewa duwe latar mburi pemasaran sing kuat, nanging dudu latar mburi pemasaran web - aku yakin manawa dheweke bakal bisa njupuk kanthi gampang (muga-muga! Kanggo nyedhiyakake sawetara pituduh, aku wis nyediakake panulis copywriter kanthi akeh sumber daya ing konten nulis. Salah sawijining sumber yaiku Konten Paling Dhuwur Junta42