Iklan Perilaku vs. Iklan Kontekstual: Apa Bedane?

Iklan digital kadhangkala entuk rap ala kanggo biaya sing ditindakake, nanging ora bisa dipungkiri yen, yen ditindakake kanthi bener, bisa ngasilake asil sing kuat. Bab kasebut yaiku iklan digital mbisakake jangkauan sing luwih akeh tinimbang kabeh marketing organik, mula para pemasar seneng banget ngentekake. Sukses iklan digital, mesthine, gumantung saka selaras karo kabutuhan lan kepinginan para pamirsa target.

Terminologi Pemasaran Online: Definisi Dhasar

Kadhangkala kita lali sepira jerone kita ing bisnis lan lali ora menehi wong pangenalan terminologi dhasar utawa akronim sing lagi ngambang nalika ngobrol babagan pemasaran online. Bejo kanggo sampeyan, Wrike nggabungake infografis Online Marketing 101 iki sing mbukak sampeyan babagan kabeh terminologi pemasaran dhasar sing sampeyan kudu nindakake obrolan karo profesional pemasaran. Pemasaran Afiliasi - Golek mitra eksternal kanggo masarake sampeyan

Penargetan Kontekstual: Bangunan Keamanan Merek ing Era Kurang Cookie

Keamanan merek minangka kabutuhan mutlak kanggo para pemasar sing maju ing lingkungan sing ora stabil ing politik lan ekonomi lan bisa uga nggawe bedane tetep ing bisnis. Merek saiki kudu narik iklan kanthi rutin amarga ditampilake ing konteks sing ora cocog, kanthi 99% pengiklan prihatin babagan iklan sing ditampilake ing lingkungan sing aman. Ana sebab sing apik kanggo kuatir Studi ditampilake iklan sing katon cedhak konten negatif nyebabake nyuda 2.8 kali ing