PhoneWagon: Kabeh Sampeyan Kudu Nggawe Pelacakan Telpon Kanthi Analytics

Nalika terus nglumpukake kampanye multi-saluran rumit kanggo sawetara klien, penting yen kita ngerti kapan lan kenapa telpon isih rame. Sampeyan bisa nambah acara ing nomer telpon hyperlink kanggo ngawasi statistik klik-kanggo-telpon, nanging asring ora kasebut kemungkinan. Solusine yaiku ngetrapake pelacakan telpon lan nggabungake karo analitik kanggo ngamati babagan cara nanggapi prospek liwat telpon. Cara sing paling akurat yaiku ngasilake telpon kanthi dinamis

ActionIQ: Platform Data Pelanggan Generasi Sabanjure Kanggo Nglarasake Wong, Teknologi, lan Proses

Yen sampeyan minangka perusahaan perusahaan ing ngendi sampeyan nyebar data ing macem-macem sistem, Platform Data Pelanggan (CDP) meh dadi kabutuhan. Sistem asring dirancang kanggo proses internal internal utawa otomatisasi ... dudu kemampuan kanggo ndeleng kegiatan utawa data sajrone lelungan pelanggan. Sadurunge Platform Data Pelanggan mlebu pasar, sumber daya sing dibutuhake kanggo nggabungake platform liyane nyandhet siji rekor kasunyatan sing ana ing organisasi bisa ndeleng kegiyatan kasebut

SiteKick: Otomatisake Pelaporan Analytics kanthi Label Putih kanggo Klien

Yen sampeyan ngupayakake pirang-pirang klien, nggawe laporan awal utawa nggabungake macem-macem sumber menyang solusi dashboard bisa uga rumit. SiteKick bisa ngatasi kabeh laporan sing bola-bali kanthi laporan mingguan, saben wulan, lan triwulanan. Saben laporan ana ing format presentasi (PowerPoint) lan bisa diwenehi merek, kanthi label putih kanggo agensi utawa klien sampeyan, lan asile bisa diowahi utawa informasi tambahan sing disedhiyakake sadurunge dikirim menyang klien sampeyan. SiteKick Nyedhiyakake Keuntungan ing ngisor iki minangka Pelaporan Multi-Sumber

Infographic: Strategi Anyar Muncul Kanggo Nggawe Pertumbuhan Eceran Kanthi Google Ads

Ing panaliten taunan kaping papat babagan kinerja industri ritel ing Google Ads, Sidecar nyaranake supaya para pengecer e-commerce mikirake maneh strategi lan golek papan putih. Perusahaan kasebut nerbitake riset ing Laporan Benchmarks 2020: Google Ads in Retail, panelitian lengkap babagan kinerja sektor ritel ing Google Ads. Temuan Sidecar nuduhake pelajaran penting sing kudu dipikirake para pengecer ing saindhenging taun 2020, utamane ing lingkungan lingkungan cairan sing digawe dening wabah COVID-19. 2019 luwih kompetitif tinimbang saiki,

Perjalanan Pelanggan lan Otomatis Retensi Retensi

Salah sawijining teknologi sing paling apik lan luwih canggih sing bisa dideleng ing IRCE yaiku Optimove. Optimove minangka piranti lunak adhedhasar web sing digunakake para pemasar pelanggan lan ahli retensi kanggo ngembangake bisnis online liwat pelanggan sing wis ana. Piranti lunak kasebut nggabungake seni pemasaran karo ilmu data kanggo mbantu perusahaan nggedhekake keterlibatan pelanggan lan nilai umur kanthi otomatis nganggo pemasaran retensi sing luwih pribadi lan efektif. Gabungan teknologi unik produk kalebu pemodelan pelanggan canggih, analitik pelanggan prediktif, penargetan hiper pelanggan,

Apa Pengaruh lan Alternatif kanggo Mblokir Iklan?

Ngalami Internet tanpa pariwara ngganggu sampeyan nalika sawetara wayahe apik banget. Sayange, ora. Kanthi mblokir iklan sing akeh, konsumen meksa para penerbit supaya tumindak drastis. Lan nalika iOS 9 ngidini ekstensi browser seluler Safari ing iPhone, ekstensi pamblokiran iklan diwiwiti ing pasar pangguna seluler - medium pertumbuhan iklan sing dhuwur. Siji perkiraan nuduhake manawa Google ngilangi penghasilan AS $ 1.86 milyar kanggo pamblokiran iklan ing taun 2014. Penerbit

Iklan Video Seluler Babagan Crita Tanpa Dijual

Google mung nerbitake asil eksperimen anyar sing cukup nyengsemake lan kudu ditonton dening sapa wae sing pengin nggedhekake jangkauan video menyang piranti seluler. Cukup, model pariwara ing wingi ora bisa digunakake ing piranti seluler kita. Nggarap Mountain Dew, BBDO ngasilake telung video sing beda. Kapisan yaiku masang iklan televisi ing piranti seluler. Sing nomer loro yaiku mbuwang iklan langsung kanggo pamirsa seluler