Exchange Bouncing: Apa sing dimaksud saka Exit?

Sampeyan bisa uga wis ngerti ing blog kita yen mouse sampeyan pindhah saka kaca lan menyang bilah alamat (lan sampeyan durung langganan), panel langganan bakal katon. Kerjane apik banget ... lan kita wis nambah upaya akuisisi pelanggan saka puluhan nganti atusan saben wulan. Iki dikenal minangka maksud metu. Bounc Exchange duwe teknologi Exit-Intent sing dipatenake sing ngamati gerakan tikus, kacepetan mouse, lokasi mouse, lan