MOLOCO Cloud: Solusi Iklan Mobile sing Didhukung Data, kanggo Aplikasi Seluler

MOLOCO Cloud minangka platform tuku otomatis kanggo inventaris iklan ing saindenging bursa program lan jaringan iklan ing-app sing misuwur. Saiki kasedhiya minangka platform adhedhasar awan kanggo kabeh pemasar aplikasi, MOLOCO Cloud didhukung dening teknologi pembelajaran mesin proprietari sing menehi pemasar seluler kanggo nggunakake data pihak katelu lan sinyal kontekstual saka ekosistem program kanggo ngoptimalake kampanye iklan kanthi otomatis adhedhasar macem-macem metrik kinerja. Fitur Cloud MOLOCO Kalebu Bursa - tekan seluler

Apa Penawaran Real-Time (RTB)?

Ing pariwara telusuran, tampilan lan seluler kanthi mbayar, ana inventaris kanggo tuku kesan. Kanggo entuk asil sing mantep, sampeyan kudu nyoba tuku atusan utawa malah ewonan kombinasi tembung kunci ing telusuran mbayar. Yen sampeyan nindakake iklan tampilan utawa pariwara seluler, inventaris bisa uga kasebar ing atusan utawa ewu situs utawa aplikasi. Apa sing Penawaran Real-Time? Kanggo ngawasi lan tawaran kanthi manual ing panggonan sing sampeyan karepake