Suit Antitrust Google minangka Harbinger of Rough Waters kanggo Pangowahan IDFA Apple

Nalika wis suwe, tuntutan undang-undang antimonopoli DOJ nglawan Google wis teka ing wektu sing penting kanggo industri teknologi iklan, amarga para pemasar ngupayakake pangowahan Apple Identifier for Advertisers (IDFA) sing lumpuh. Lan Apple uga dituduh ing laporan 449 kaca anyar saka Dewan Perwakilan AS nyalahgunake kekuwatane monopoli, Tim Cook kudu ngati-ati langkah sabanjure. Apa Apple bisa ngencengi pengiklan supaya bisa dadi

SkAdNetwork? Kothak wedhi privasi? Aku ngadeg karo MD5s

Pengumuman Apple Juni 2020 manawa IDFA bakal dadi fitur sing cocog kanggo konsumen nalika rilis iOS 14 September, rugine karpet ditarik saka industri iklan 80 milyar, nggawe para pemasar dadi kesusu kanggo nemokake sing paling apik sabanjure. Saiki wis kliwat rong wulan, lan awake isih garu. Kanthi penundaan sing dibutuhake banget nganti taun 2021, kita minangka industri kudu nggunakake wektu iki kanthi efektif kanggo golek standar emas anyar

Apple iOS 14: Privasi Data lan Armageddon IDFA

Ing WWDC taun iki, Apple ngumumake panyusutan Pengenal Pengguna iOS kanggo Pengiklan (IDFA) kanthi rilis iOS 14. Tanpa diragukan, iki minangka pangowahan paling gedhe ing ekosistem pariwara aplikasi seluler sajrone 10 taun kepungkur. Kanggo industri pariwara, penghapusan IDFA bakal nambah lan bisa nutup perusahaan, nalika nggawe kesempatan sing luar biasa kanggo wong liya. Amarga gedhene pangowahan iki, dakkira luwih becik nggawe