Kepiye Bisnis Sampeyan Bisa Nggawe Pengunjung Situs Web sing Ora dingerteni

Ing taun kepungkur, kita wis nyoba macem-macem solusi kanggo klien B2B kanggo ngenali pengunjung situs web kanthi akurat. Wong-wong ngunjungi situs sampeyan saben dina - pelanggan, lead, pesaing, lan uga media - nanging analytics khas ora menehi wawasan babagan bisnis kasebut. Saben wong ngunjungi situs web sampeyan, dununge bisa dingerteni kanthi alamat IP. Alamat IP kasebut bisa diklumpukake kanthi solusi pihak katelu, identifikasi sing ditambah, lan informasi sing diterusake

Pipa Penjualan B2B: Ngowahi Klik dadi Pelanggan

Apa pipa penjualan? Ing jagad bisnis menyang bisnis (B2B) lan bisnis menyang konsumen (B2C), organisasi penjualan ngupayakake ngitung jumlah petunjuk sing saiki nyoba diowahi dadi pelanggan. Iki menehi prediksi manawa bakal entuk target organisasi amarga ana gandhengane karo jumlah lan nilai akuisisi. Iki uga nyedhiyakake departemen pemasaran kanthi semangat supaya bisa

AktifConversi: Ngenali lan Lacak Pengunjung Web

ActiveConversion minangka piranti lunak pelacak utama kanggo bisnis cilik nganti medium. Solusi sales lan marketing ngidini perusahaan ngenali pengunjung, perusahaan, lan petunjuk sing mumpuni kanggo ngunjungi situs sampeyan. Laporan sing dijadwalake babagan arahan sing berkualitas bisa dikirim menyang tim penjualan kanggo ngandhani babagan prospek online sing paling aktif. Teknologi pelacakan ActiveConversion bisa nemtokake kegiatan panampa pemasaran email lan tanggepan marang tawaran email. Solusine malah bisa menehi wawasan babagan saluran sampeyan