Dhaptar Konten sing Mesthi Duwe SETIAP Kebutuhan Bisnis B2B Kanggo Panganan Lelungan Sing Dituku

Aku mbingungake manawa Pemasar B2B bakal asring nyebarke akeh kampanye lan ngasilake konten utawa nganyari media sosial tanpa wates dhasar, perpustakaan konten sing diproduksi kanthi apik sing digoleki saben prospek nalika nggoleki mitra, produk, panyedhiya sabanjure. , utawa layanan. Dhasar konten sampeyan kudu langsung menehi feed kanggo panuku. Yen ora… lan pesaing sampeyan bakal… sampeyan bakal kliwat kesempatan kanggo nggawe bisnis

Enem Tahap Perjalanan Pembeli B2B

Wis ana akeh artikel babagan lelungan para panuku sajrone sawetara taun kepungkur lan kepiye bisnis kudu digital kanthi digital kanggo nampung pangowahan prilaku pembeli. Fase sing ditindakake pembeli minangka aspek kritis saka strategi sales lan marketing sakabèhé kanggo mesthekake yen sampeyan nyedhiyakake informasi menyang prospek utawa pelanggan ing endi lan nalika lagi digoleki. Ing nganyari CSO Gartner, dheweke nindakake tugas sing apik babagan pamisahan