Kiriman Blog Cara Luwih Apik Nggawe Sampeyan Dadi Kekasih Sing Luwih Apik

Wacan: <1 menit Oke, judhul kasebut bisa uga rada mblusukake. Nanging sampeyan bisa nggatekake lan ngeklik sampeyan ing kiriman, bener? Sing diarani linkbait. Kita ora nggawe judhul postingan blog sing panas kaya ngono tanpa pitulung ... kita nggunakake Generator Idea Konten Portent. Wong sing pinter ing Portent ngandhakake kepiye ide kanggo generator kasebut. Alat sing apik sing nggunakake teknik linkbaiting yaiku

Apa sing Kita Ilang? Utawa Sapa sing Ilang Kita?

Wacan: 2 menit Robert Scoble takon, Apa blogger teknologi sing ilang? Bisnis sampeyan! Pos kasebut nyebabake aku gugup. Robert pancen bener! Nalika maca feed RSS saben dina, aku kesel banget lan bola-bali. Apa Microsoft lan Yahoo! ngomong maneh? Apa Steve Jobs isih nganggo Apple? Nalika Facebook terus berkembang kanthi eksponensial, apa bakal bathi iklan bakal nyedhot? Apa sing ditindakake saben pangadeg mega-dot-com