Templat Photoshop Ikon Aplikasi iOS lan Android

Ora preduli sepele utawa angel, mula saiki sampeyan bisa nelusuri jaring lan bisa nemokake alat apa wae kanggo mbantu produktivitas. Kita nggawe aplikasi seluler khusus kanggo klien lan dheweke nuntut supaya ngrancang lan ngekstrak file lambang sing dibutuhake kanggo diunggah nganggo aplikasi ing iOS lan Android. Kanthi matur nuwun sanget, desainer Michael Flarup wis entuk wektu kanggo mbangun iOS 6 App Icon, iOS 7 App Icon, lan Android