Cara Ngoptimalake Bisnis, Situs, lan Aplikasi kanggo Telusuran Apple

Warta babagan Apple ngupayakake upaya mesin telusuran minangka warta apik miturut pendapat saya. Aku mesthi ngarep-arep manawa Microsoft bisa saingan karo Google… lan kuciwa amarga Bing ora nate nggayuh kompetitif sing signifikan. Kanthi hardware lan browser sing dipasang dhewe, sampeyan bakal entuk pangsa pasar luwih akeh. Aku ora yakin kenapa durung, nanging Google pancen dominasi pasar kanthi pangsa pasar 92.27%… lan Bing duwe 2.83%.

57% Wong Ora Rekomendasi Sampeyan Amarga…

57% wong ora nyaranake perusahaan sampeyan amarga sampeyan duwe situs web seluler sing kurang dioptimalake. Sing lara ... lan kita ngerti Martech Zone iku salah sawijine! Nalika duwe aplikasi seluler sing apik, kita ngerti manawa tema seluler standar Jetpack minangka rasa sakit yen dideleng situs iki. Nalika terus kerja bareng karo klien lan mriksa analytics, mula wis jelas yen klien sing ora dioptimalake

Ngoptimalake Gambar Email Sampeyan kanggo Nampilake Retina

Amarga tampilan resolusi dhuwur dadi umum ing meh kabeh piranti, penting para pemasar nggunakake pengaruh sing ditawakake resolusi sing luwih dhuwur. Kejelasan gambar sing digunakake ing email, kayata, bisa nduwe pengaruh dramatis karo sing maca email. Nggawe grafis kanthi bener banjur ukuran / skala - kabeh nalika ngoptimalake ukuran file gambar - minangka saldo sing apik kanggo mesthekake sampeyan dioptimalake kanggo nanggepi paling apik

Aplikasi Resmi Google Analytics kanggo iPhone lan Android

Aplikasi seluler Google Analytics Android lan Google Analytics Android wis dirilis dadi sampeyan bisa ngakses kabeh data web lan aplikasi Google Analytics saka iPhone. Aplikasi kasebut uga kalebu laporan Real Time. Aplikasi iki ngoptimalake tata letak lan kontrol laporan Google Analytics kanggo lingkungan seluler, dadi sampeyan bakal entuk pengalaman paling apik apa wae piranti sing digunakake. Contone, aplikasi kanthi otomatis nyetel tampilan supaya pas karo layar sampeyan

FirehoseChat: Situs Ngobrol Integrasi karo Mac, iPhone lan iPad

FirehostChat minangka aplikasi asli kanthi kabar push sing gampang banget kaya tulisan. Sampeyan uga bisa nampa kabar obrolan ing layar kunci iPhone nganggo aplikasi seluler. Pangguna bisa diidentifikasi kanthi lokasi fisik lan sampeyan bisa ngenali kaca sing ana uga info sistem. Versi mbayar kasedhiya karo CSS sing bisa dikustomisasi, dhukungan multi pangguna lan riwayat obrolan sampeyan. Sampeyan bisa uga entuk luwih akeh lalu lintas tinimbang sing sampeyan ngerteni,

Analytics Kula: Google Analytics kanggo iPhone

KISSmetrics nerbitake aplikasi iPhone GRATIS anyar sing diarani My Analytics. Minangka cara paling cepet kanggo ndeleng kepiye metrik Google Analytics nalika sampeyan adoh saka meja sampeyan. Awal taun iki, wong-wong ing KISSmetrics nggolek aplikasi Google Analytics sing layak kanggo mbantu dheweke tetep bisa njaga data ing data dhewe. Lan dheweke ora bisa nemokake. Utawa aplikasi seluler padha CARA dhasar banget lan ora ngidini sampeyan mbandhingake, utawa

Zapier: Otomatis Aliran Kerja kanggo Bisnis

Aku ora nate ngerti yen aku kudu ngenteni 6 taun sadurunge miwiti ndeleng aplikasi sing visualisasi antarmuka pemrograman aplikasi kanthi cerdas ... nanging pungkasane tekan kana. Yahoo! Pipa diluncurake ing taun 2007 lan duwe sawetara konektor kanggo memanipulasi lan nyambungake sistem, nanging ora duwe integrasi karo macem-macem layanan web lan API sing mbledhos ing web. Zapier dipaku… supaya sampeyan bisa otomatis tugas antarane layanan online - saiki 181! Zapier kanggo

Como: Mbangun Aplikasi Seluler tanpa Kode

Luwih saka 6 milyar wong duwe akses menyang ponsel. Para konsumen kaya ngono luwe konten, nyedhiyakake para pemasar kanthi kesempatan sing apik kanggo narik kawigaten kanthi ngirim konten sing relevan. Umume para pemasar ngirim konten seluler liwat aplikasi. Aplikasi tahan banter, kasedhiya lan mesthi nganyari. Ngidini para pemasar ngirim konten fokus khusus kanggo kabutuhan. Nanging, nggawe aplikasi seluler sing apik sing narik kawigaten para pamirsa sing ditarget luwih gampang tinimbang rampung. Nalika ambang kanggo