Onomie Leksikal: Sinonim, Antonimia, Hiponimi, Meronimia, Holonimi

As DK New Media riset strategi panguwasa konten sing dikembangake kanggo para klien, ana metodologi sing ana gandhengane karo topik sing lagi digawe, kesenjangan sing lagi diidentifikasi, lan prioritas sing digawe. Pisanan sawetara definisi: Apa sing diarani Taksonomi? Taksonomi - model klasifikasi hierarkis rong dimensi arsitektur situs kasebut. Ing situs web lan strategi konten sampeyan, iki biasane kategori - dikenal minangka koleksi - topik kaya. On Martech Zone, kita duwe