Dhaptar Blogging Kula…

Minggu kepungkur aku ngombe kopi karo Brandon McGee, VP karo bank Huntington sing khusus kanggo Mobile Banking. Blog Brandon duwe rangking mesin telusuran sing apik - amarga konten sing konsentrat uga ceruk sing ketat sing ditawakake blog. Kita ngobrol babagan blog lan malah ngobrol karo seluler sawetara wektu, dheweke menehi kula wawasan babagan industri sing arep digarap lan pancen nyenengake. Mangkene sinopsis saka