Panganggoan Panganggo: Wawasan Manungsa sing Dituntut kanggo Ngapikake Pengalaman Pelanggan

Pemasaran modern kalebu kabeh babagan pelanggan. Supaya bisa sukses ing pasar sentris pelanggan, perusahaan kudu fokus karo pengalaman kasebut; dheweke kudu empati lan ngrungokake umpan balik pelanggan kanggo terus nambah pengalaman sing digawe lan dikirim. Perusahaan sing nyengkuyung wawasan manungsa lan entuk umpan balik kualitatif saka para pelanggan (lan ora mung data survey) luwih bisa sesambungan karo lan pembeli karo para pelanggan kanthi cara sing luwih migunani. Nglumpukake manungsa