Statistik Pemasaran Konten B2B kanggo 2021

Pemasar Konten Elit ngembangake artikel sing luar biasa lengkap babagan Statistik Pemasaran Konten sing kudu dicerna saben bisnis. Ora ana klien sing ora kalebu marketing konten minangka bagean saka strategi pemasaran sakabèhé. Kasunyatane, para panuku, utamane para panuku bisnis-kanggo-bisnis (B2B), nggoleki masalah, solusi, lan panyedhiya solusi. Pustaka konten sing dikembangake kudu digunakake kanggo nyedhiyakake kabeh rincian sing dibutuhake kanggo menehi jawaban uga

Apa sing diarani Pemasaran Konten?

Sanajan kita wis nulis babagan marketing konten luwih saka sepuluh taun, aku mikir penting yen kita mangsuli pitakonan dhasar kanggo loro mahasiswa marketing uga validasi informasi sing diwenehake marang pemasar sing berpengalaman. Pemasaran konten minangka istilah ekspansif sing nyakup ton lemah. Istilah marketing konten dhewe wis dadi norma ing jaman digital… Aku ora ngelingi wektu nalika marketing ora duwe konten sing ana gandhengane. Saka

Apa sing MarTech? Teknologi Pemasaran: Biyen, Saiki, lan Masa Depan

Sampeyan bisa uga ora ngguyu yen nulis artikel ing MarTech sawise nerbitake luwih saka 6,000 artikel babagan teknologi pemasaran luwih saka 16 taun (ngluwihi umur blog iki ... Aku sadurunge dadi blogger). Aku percaya manawa diterbitake lan nulungi para profesional bisnis supaya luwih ngerti apa sing ana, saiki, lan masa depan MarTech. Kaping pisanan, mesthine yaiku MarTech minangka portmanteau pemasaran lan teknologi. Aku kangen banget

10 Langkah Ngatur Komunikasi Krisis

Apa sampeyan nate ngatasi krisis sing ana gandhengane karo perusahaan sampeyan? Sampeyan ora dhewe-dhewe. Komunikasi krisis bisa uga luar biasa - saka respon telat babagan apa sing bakal sampeyan ucapake kanggo kabeh sebutan sosial sing bakal teka kanggo nemtokake manawa krisis kasebut nyata. Nanging ing tengah-tengah kekacauan kasebut, mesthi ana rencana kanggo nggawe rencana. Kita kerja bareng karo sponsor platform ngawasi sosial

Pitakon Apa sing Perlu Ditjawab kanggo Ngevaluasi Strategi Pemasaran Inbound Perusahaan Sampeyan?

Aku lagi kerja saiki karo prospek sing ngerti yen butuh pitulung karo digital lan upaya pemasaran mlebu ... nanging dheweke ora ngerti kudu miwiti ing endi uga dalan sing dibutuhake kanggo nggayuh kabutuhane. Nalika aku nulis kanthi akeh babagan lelungan pemasaran sing lincah kanggo ngembangake kadewasan pemasaran sampeyan, aku ora yakin manawa aku nate nulis babagan elemen sing dibutuhake supaya bisa sukses. Nalika lagi nggarap klien iki, aku wis wawancara karo sales, marketing, lan