Ora Saben Strategi Konten Perlu Crita

Crita ana ing endi wae lan aku lara banget. Saben aplikasi media sosial nyoba mbuwang praupanku, saben situs web nyoba narik kawigaten crita clickbait, lan saiki kabeh merek pengin nyambung emosional karo aku kanthi online. Nyuwun tulung mandheg. Alesan Napa Aku Akeh Kuciwane Crita: Umume wong pancen crita banget. Umume wong ora golek crita. Gasp! Aku ngerti aku bakal nesu para profesional konten