Wutah Tablet: Statistik Panganggoan lan Pangarepan

Aku pangguna tablet sing seneng banget… Aku duwe iPad lan iPad Mini kajaba MacBook Pro lan iPhone. Cukup narik kawigaten, aku nggunakake saben piranti kanthi spesifik. Kayata iPad Mini, minangka tablet sing cocog kanggo rapat lan lelungan bisnis sing mlaku-mlaku lan aku ora pengin nyeret laptop lan kabeh kabel, charger, lan aksesoris sing dibutuhake. IPadku biasane tetep